Nyheder

Velkommen til verden.

Efter 2 års tørke er der endelig kommet små poter igen i katteriet. Torsdag 18.5.2023 kl. 06.35 sagde vi hej til den første af 4 piger. Mor CH DK Rags of Silk Tussah Theodora klarede fødslen SÅ  flot på bare 1½ time. Far til kuldet er IC S*Gunbertus Loke. Pigerne vejede mellem 99 og 123 gram. Vi tror der er en seal tortie og tre creme/røde.

Bubsen Supreme Champion og Topkat 2022

Vores dejlige lilla pige har nu opnået titlen Supreme Champinon - det højeste hun kan nå som fertil. I samme ombæring blev hun nr. 4 på Ragdollklubbens topkatteliste for 2022 (samme placering som 2021 - hvor hun dog også var på Jyraks topkatteliste). Vi overvejer om hun skal have en lille pause i showhallerne. Vi er så stolte af hende.

Mød Loke
Sidst i oktober flytter fine S*Gunbertus Loke til Silkeborg. Loke er en rød mitted dreng, som er født den 23. juli 2021. Han kommer fra det svenske opdræt  Gunbertus , hvor Theororas mor  Mylitta  er født. Vi er meget glade for, at Ulla som ejer Gunbertus og  Jesper og Mette fra DK Rags of Silk har givet os mulighed for at være co-ownere af denne dejlige dreng. Loke kommer i det daglige til at bo hos DK Rags of Silk.
Ledig killing

UPDATE: Charlie har fundet sine nye madslaver.

Den sidste skønne isbjørn, Charming Charlie, leder efter en familie, der vil forkæle ham i al fremtid. Han er creme bicolour og efter parring mellem vores avlspige DK Rags of Silk Tussah Theodora og Mianum Bright Crystal.  Han er født 7 maj 2021 og vil være klar til at flytte hjemmefra 7-8 august 2021.

Interesseret???? så send en mail  og fortæl om dig selv og hvad du kan tilyde en ragdoll killing i hverdagen. 

2021 Killinger

Tiden flyver afsted og det har været nødvendigt at prioritere andre ting end hjemmeside - sorry. Årets første kuld Resdallas Bright er flyttet hjemmefra bortset fra Betty som bliver hjemme og årets andet (og sidste) kuld Resdallas Charming kom til verden 7. maj 2021. 1 pige og 3 drenge blev det til med en flot fødselsvægt på mellem 110 og 135 gram. Mor er vores  DK Rags of Silk Tussah Theodora og far er   Magnum Bright Crystall*CZ  - som vi har lånt hos DK Rags of Silk. Vi siger mange tak for lån.