Velkommen

Velkommen her på DK Resdallas' hjemmeside, Her kan du læse lidt om os, vores Ragdoll katte og vores ideer omkring opdræt. DK Resdallas er et micro katteri beliggende i Resdal små 10 km nord for Silkeborg. Vi har kun en lille håndfuld Ragdoll katte, så de er en vigtig del af familien, og der er god tid til den enkelte kat. Vi går meget op i, at vores killinger er sunde, sociale og typiske for Ragdoll racen, både med hensyn til udseende og temperament. 

 

 

 

Nyheder fra Resdallas Rags

Flere Killinger

25. august 2020 kom Bubsens første kuld til verden. 2 Piger og 1 dreng. De er alle blå og du kan følge dem her:  http://ragsofsilk.dk/pages/ragdoll-killinger/aktuelle-kuld/xian-kuldet.php

Flere killinger på vej

Vi venter killinger sidst i August mellem IC DK RAGS OF SILK QUBILAI QAIA og MAGNUM BRIGHT CRYSTALL*CZ. På dette kuld er vi foderværter for DK Rags of Silk, og det er primært dem som formidler killingerne. Se mere her hos DK Rags of Silk .

 

 

 
Vi har fået Killinger

Må vi præsentere vores allerførste kuld:

DK Resdallas Amazing eller Awesome eller Allstars eller hvad det nu ender med.

Fra venstre mod højre: A, A, Albus, A og A

Mor DK Rags of Silk Tussah Theodora

Far Magnum Bright Crystall*CZ

Født 10.7.2020 mellem kl. 14.05 og 16.50 med en kampvægt på mellem 101 og 125 gram.

Der vil inden længe komme mere info om kuldet under Aktuelle kuld.

Vi venter.........

Mere info om vores kommende A-kuld

Vi deltager i Ragdoll World Show

Den 14. marts 2020 deltager vi med Qaia og Theodora på Ragdoll World Show i Kolding. Ved dette unikke event, som er det første af sin art i Danmark mødes 150 ragdolls fra hele Europa. Hvis du er vild med ragdolls er det virkelig et besøg værd.